26 september 2017

Kom op 26 september bomen over groen! Dan organiseert CASA een avond over de toekomst van de Arnhemse parken en het wijkgroen.

Arnhem is een buitengewoon groene stad! Daar profiteren wij al eeuwen van; steden met een fraaie landschappelijke ligging en natuurlijke omgeving zijn immers gezonder, leefbaarder, aantrekkelijker en daarmee toekomstbestendiger.

Lees meer...

10 oktober 2017

We hebben wat te vieren! Na meer dan een kwart eeuw plannenmakerij is Arnhem eindelijk zijn Rijngoud aan het verzilveren. Naast de voorgenomen ontwikkeling van Stadsblokken-Meinerswijk is er veel meer gaande in de Arnhemse rivierzone. Daarom maakt CASA op 10 oktober een ‘reisje langs de Rijn’ om de actuele projecten en ontwikkelingen in kaart te brengen.

Lees meer...

28 november 2017

Een Goed Boek 2017

Op 28 november organiseren OPA, CASA en Plaatsmaken het event Een Goed Boek 2017. Dit is een avond waarop de meest bijzondere Arnhemse boeken worden gepresenteerd door de makers.

Lees meer...

06 oktober 2017

Samen aan de slag voor een klimaatbestendig Arnhem.

Tijdens INNOVATE, hét festival voor innovatie en creatie in Arnhem, organiseren Platform Arnhem Klimaatbestendig en branchevereniging VHG het Arnhem Klimaatbestendigers Symposium op de HAN campus. Het symposium is onder andere bedoeld voor tuin- en landschapsontwerpers, hoveniers, stedenbouwers en grondeigenaren in Arnhem en omgeving.

Lees meer...