DE TOEKOMST VAN DE BLOEMKOOLWIJK

U bent van harte uitgenodigd op de eerste editie van het Ruimtekoers Forum op donderdag 23 november: een landelijk symposium waarin stedelijke professionals samen de toekomst van de Nederlandse bloemkoolwijken onder de loep nemen.
Maar liefst dertig procent van de woningen in Nederland is gebouwd in de jaren ‘70 en ‘80, waardoor elke Nederlandse gemeente wel haar kenmerkende bloemkoolwijk kent. Deze baanbrekende woonerven zijn echter al lang niet meer de levendige publieke ruimtes van toen.

Toch hebben dit soort wijken met hun groene opzet en gunstige ligging unieke kwaliteiten. Hoe kan dit potentieel benut worden en hoe maken we de bloemkoolwijken toekomstbestendig?

Lees hier de volledige flyer in PDF.

PROGRAMMA

Tijdens het Ruimtekoers Forum onderzoeken we in een middagvullend programma met wijksafari’s, workshops en keynotes, hoe we nieuwe energie aan de bloemkoolwijken kunnen geven. Het volledige programma ontvangt u op 10 oktober.

12:30 uur: start programma

17:00 uur: einde programma

17:30 uur: diner

TICKETS
Tickets voor het Ruimtekoers Forum a 95 euro zijn HIER te bestellen. Dit is inclusief versnaperingen en een afsluitend diner.
We ontmoeten u graag op 23 november!
Het Ruimtekoers Forum is tot stand gekomen in
samenwerking met Pop-Up City en Halfvol. www.ruimtekoers.nl