21 maart 2019

Donderdag 21 maart trappen we de lente af met een spetterende editie van 20x20! CASA, OPA en Studio Omstand presenteren elf ontwerpers, kunstenaars en ruimtelijk vormgevers die het publiek in 20 beelden maal 20 seconden meenemen in de resultaten van hun creatieve processen, hersenspinsels en uitspattingen. Deze elfde editie belooft weer een te gekke potpourri te worden: van speelse Hermes-etalages en ludieke interventies tot ontdekkingsreizen op platgetreden terrein en hele landschappen in je achtertuin… Huh?! Komt dat zien!

Lees meer...

09 april 2019

Van Eusebiuskerk tot Moerriool

Arnhem hoog! Onze stad was al kampioen in de herbestemming van verweesd vastgoed, maar na alle leegstaande kantoren, moeten nu ook de Arnhemse kerken eraan geloven.
Zo vormt de Walburg de tijdelijke herberg van Museum Arnhem, dat hier actuele kunst en Arnhems talent exposeert. De Lutherse kerk is omgetoverd tot ‘Bizar Bazar’, een hotel-restaurant en bazaar ineen, dat lijkt weggelopen uit Duizend-en-een-nacht. En in het Gulden Hart, voorheen de Heilig Hart, kun je nu niet alleen terecht voor je geestelijk heil, maar ook voor je fysieke noden.

Lees meer...

21 maart 2019

Netwerk Energy Made in Arnhem nodigt je graag uit voor het Energy Café op 21 maart over bewustwording en gedragsverandering. Deze keer in ‘Parkrestaurant De Waard’ op Industriepark Kleefse Waard.

Lees meer...