Wij zien ons – vanwege de actuele maatregelen betreffende corona – gedwongen om de CASA-actueel op dinsdag 17 maart te annuleren. De komende periode blijven wij de richtlijnen vanuit RIVM en VGGM volgen. GO WEST zal verplaatst worden naar een later moment. Via onze website, nieuwsbrief en social media houden wij jullie op de hoogte. 

Dit betekent helaas ook dat de uitreiking van Architecten in Arnhem, Oosterbeek en Velp. Ontwerpers van gebouwen, stedelijke ruimte en landschap tot 1965 komt te vervallen. Dit boek is vanaf woensdag 18 maart verkrijgbaar in de Arnhemse boekhandels en kan besteld worden via Het Colofon (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), Hijman Ongerijmd (www.hijmanongerijmd.nl) of de uitgeverij (www.matrijs.com) .

---

Ontoegankelijk en onontgonnen terrein; jarenlang gold het westelijk stadsrandgebied van Arnhem met zijn industriebedrijven en zorginstellingen als een uitgestelde belofte. Nu gloren er allerlei nieuwe ontwikkelingen aan de horizon. Zo werden onlangs de verbouwplannen voor Het Dorp bekend gemaakt en krijgt de iconische Koepelgevangenis eindelijk een nieuwe invulling. Daarnaast wordt er in het ‘Slijpbeekpark’, het stroomgebied van de beek die van Mariëndaal via De Hes en Rosande naar de Rijn loopt, gewerkt aan een natuur- en voedselinclusief woon- en werklandschap. 

CASA presenteert deze projecten met bijdragen van landschapsarchitect Harro de Jong (Buro Harro), architect Johan Blokland (opZoom Architecten) en landschapsarchitecten Anne Martien Lousberg en Daphne van der Wal (Le Far West).