Netwerk Energy Made in Arnhem nodigt je graag uit voor het Energy Café op 21 maart over bewustwording en gedragsverandering. Deze keer in ‘Parkrestaurant De Waard’ op Industriepark Kleefse Waard.

We hebben tijdens de Energy Cafés afgelopen jaren veel Arnhemmers op het podium gezien die stappen zetten op het vlak van energie besparen, zonnepanelen leggen, warmtepompen aanbrengen schoon vervoer en andere verduurzamingsmaatregelen. Maar hoe krijgen we de grote groep inwoners en ondernemers mee om meters te gaan maken? Hierover gaan we het hebben tijdens dit Energy Café!

Niels Götz van 5plus1 neemt ons mee in de werking van onze hersenen en over de mechanismen die ons ervan weerhouden te doen wat we ‘deep down’ best wel willen.
Laura Witlox van Slim opgewekt! vertelt over gedragsverandering en nudging.
Rick Tegelaar (atelier Rick Tegelaar) en Arno Geesink (KRAFT Architecten) vertellen over In4nite, een collectief waar ideeën en creativiteit van ontwerpers gecombineerd worden met de technische expertise van het op het IPKW gevestigde bedrijf Low & Bonar. Het resultaat was een groot succes tijdens de Dutch Design Week in 2017 en 2018!
Jeen Akkerman van JEEN vertelt over de bewustwordingscampagne Arnhem AAN.
Tot slot volgt nog een aantal pitches.Om 16.30 uur start het inhoudelijk programma en de deuren zijn open vanaf 16.00 uur. De netwerkborrel start rond 17.30 uur.

De locatie is het ‘Parkrestaurant De Waard’ op Industriepark Kleefse Waard (IPKW), Westervoortsedijk 73 in Arnhem.
IPKW is goed bereikbaar met de fiets, auto en openbaar vervoer. Het parkeerterrein is voor de parkingang. Vanaf het parkeerterrein is het 5 minuten lopen naar het ‘Parkrestaurant De Waard’.
Voor informatie over de bereikbaarheid van IPKW met het Openbaar Vervoer en de auto:
https://www.ipkw.nl/contact/

In verband met de registratie vragen wij je uiterlijk 18 maart aan te melden voor het energy café bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Je bent van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn en neem vooral een introducé mee die geïnteresseerd is.


Namens het netwerk energie made in Arnhem

Maud Wolf (gemeente Arnhem)
Edwin Verdurmen (gespreksleider Energy Cafés)