Wandel, kijk en praat mee!

Wandelworkshop: De stad als safe space

De publieke ruimte is van iedereen. Daarom organiseert CASA in het kader van het nieuwe jaarthema ARRA volgend op iedere meet-up een wandelworkshop. Onder begeleiding van een (ervarings-) deskundige gids lopen we door een stuk stad om samen met andere ogen naar de publieke ruimte te kijken. Zo toetsen we de theorie aan de praktijk en brengen we gaandeweg het jaar de stad in kaart. De allereerste wandelworkshop is op vrijdagmiddag 9 februari dan nemen we onder het motto ‘de stad als safe space’ met stadmaker Robin Atema de gastvrijheid en veiligheid van de binnenstad de maat. Want met regenboogvlaggen en een dito gekleurd zebrapad draagt Arnhem weliswaar uit een gastvrije en inclusieve stad te zijn, maar tussen wens en werkelijkheid staan vaak praktische bezwaren. Hoe inclusief is de inrichting van Arnhems huiskamer? Liggen er kansen voorbij de regenboogzebra?

Deelname is gratis, maar aanmelden verplicht. Het aantal deelnemers is beperkt, dus wees er snel bij en mail rsvp@casa-arnhem.nl o.v.v. Safe Space

Deze programmareeks wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Arnhem, het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie en de sponsoren van CASA. 

Datum
vrijdag 9 februari
Aanvang
15.00 uur - 17.00 uur
Locatie
Arnhem Centrum (startlocatie wordt bekend gemaakt na aanmelding)
Entree
Gratis, maar aanmelden is verplicht.