Open Oproep

Open oproep Wegen naar Welzijn

Nederland staat voor een ingrijpende mobiliteitstransitie. Hoe kan deze uitdaging op zo’n manier worden aangepakt dat mobiliteit wordt ingezet als middel om de kwaliteit van leven van íedereen te verbeteren? 

Foto’s: Rachelle Stoffels Fotografie

Op dinsdag 31 januari hielden de Arnhemse stedenbouwkundige Annemieke Molster en landschapsarchitect Sandra Schuit een inspirerend betoog over hoe de stad loopvriendelijker en socialer te maken aan de hand van tien ontwerpprincipes. Zij brachten dit tot leven met concrete voorbeelden. Een interessante visie die goed aansluit op de open oproep Wegen naar Welzijn van het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie.

Want Nederland staat voor een ingrijpende mobiliteitstransitie. Hoe kan deze uitdaging op zo’n manier worden aangepakt dat mobiliteit wordt ingezet als middel om de kwaliteit van leven van íedereen te verbeteren? Het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie nodigt ontwerpers uit om samen met overheden, marktpartijen, (maatschappelijke) organisaties, deskundigen, burgers en andere relevante partijen ontwerpend onderzoek uit te voeren naar dit vraagstuk. Een voorstel indienen kan nog tot 27 februari.

Heb je vragen over de open oproep of ben je nog opzoek naar samenwerkingspartners? Mail dan naar info@casa-arnhem.nl. Wij helpen je graag om met de juiste mensen in contact te komen.

Datum
dinsdag 31 januari
Aanvang
20.00 uur, zaal open vanaf 19.30 uur
Locatie
NiCo, Coehoornstraat 17 (nabij Arnhem CS)
Entree
Gratis